Startdata

za 15 feb Domplein 4 Inschrijven
Sociale media

Informatie

Theaterklas 3 - Guerrilla's

Theaterklas 3 - Guerrilla's (16-19 jr) | Zaterdag | Docent: Linda Bosch Jeugd

19 lessen

Inhoud

Theaterklas 3 bestaat uit twee groepen: de Guerrilla’s en de Productie    

Als je Theaterklas 1 en 2 hebt gedaan dan kan je je inschrijven voor Theaterklas 3. Of als je tussen de 16 en 19 jaar bent en elders ervaring hebt opgedaan. De lessen en repetities zijn het hele jaar op zaterdagmiddag of in overleg met de groep op andere momenten. Op 28 maart 2020 zijn de evaluaties en bezoeken we Tweetakt Festival in Utrecht als afsluiting van het seizoen.

Guerrilla’s
Theaterschool Utrecht is te vinden in de stad! De stad is ons podium. De Guerrilla’s duiken overal op en schudden de boel wakker. Wij maken theater dat aansluit bij evenementen in de stad. Denk daarbij aan Culturele Zondagen, festivals en samenwerkingen met een van onze partners (ZIMIHC, Bibliotheek Utrecht, Cultuur19, etc.). De Guerrillagroep maakt theater op locatie, op vraag of creëert een eigen vraag/onderzoek. Hoe zou het zijn om een voorstelling te spelen boven op de Domtoren? Of een flashmob op Centraal Station? We zijn daar waar de actie is, of creëren onze eigen actie.
Als je bij de Guerrilla’s wil aansluiten vraagt dat ook enige flexibiliteit. We repeteren/spelen soms op andere tijden of een keer extra. Soms slaan we een weekje over als we net een voorstelling hebben gespeeld. Kortom: je moet zin hebben om je te verbinden met de groep, met de stad en met de bevlogen theatermaker en docent Linda Bosch.


Prijs

Prijs exclusief BTW € 285,00
BTW 0% € 0,00
Totaal € 285,00

Planning

Datum Van Tot Locatie
za 15-2-2020 14:00 16:00 Domplein 4

Contact


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Theaterschool Utrecht via e-mailadres: info@theaterschoolutrecht.nl.