Startdata

Sociale media

Informatie

Huiskamer Voorstelling

Huiskamer Voorstelling (18 plus) | Zondag | Docent: Evelien Kanters Volwassenen

20 lessen

Inhoud

Evelien Kanters (4e jaars student ArtEZ) heeft bij Theaterschool Utrecht curssen gevolgd vanaf haar 14e jaar. Na de Vooropleding Theater bij onze theaterschool is ze Theater Docent gaan studeren en dit jaar maakt ze bij ons haar afstudeervoorstelling.

Werktitel:Verlangen naar de verte

Soms zit ik in de trein
Alleen
En dan kijk ik uit het raam
Ik kan overal heen
Ik hoef alleen maar mezelf mee te nemen

We gaan een voorstelling maken over de droom groots en meeslepend te leven. Over hunkeren naar avontuur. Over op het randje staan, de wereld aan je voeten zien liggen en weten dat niks ooit meer zo open zal zijn als nu. Over je leven zin willen geven. Over alles achter je laten en de wereld in trekken. En juist deze voorstelling gaan we in verschillende huiskamers in Utrecht spelen, waar alles veilig en vertrouwd is. Durven we ooit voor het onbekende te kiezen?

Voor deze voorstelling gaan we ons laten inspireren door verschillende teksten, films, documentaires en muziek, maar ook vooral door onze eigen verhalen. Wat zijn onze dromen? En wat houdt ons tegen? Doormiddel van verschillende opdrachten gaan we zelf teksten, scènes en misschien zelfs wel muziek maken. Uiteindelijk zal dit alles in een montage voorstelling resulteren.

De voorstelling zal in verschillende huiskamers in Utrecht spelen, waar het publiek dichterbij is dan ooit. Ben jij klaar om dat avontuur aan te gaan? Ben je qua tijd een beetje flexibel? En heb je zin om met een klein groepje hard te werken aan een bijzondere en intieme voorstelling? Schrijf je dan snel in!

Prijs

Prijs exclusief BTW € 199,00
BTW 21% € 41,79
Totaal € 240,79

Planning

Er zijn momenteel geen data ingepland. Als je nu inschrijft, dan houden wij je op de hoogte.

Inschrijven
Contact


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Theaterschool Utrecht via e-mailadres: info@theaterschoolutrecht.nl.