Startdata

Sociale media

Informatie

Theaterklas 3 - Productie

Theaterklas 3 - Productie (16-19 jr) | Zaterdag | Docent: Wouter Eizenga en Marieke Heerema Jeugd

23 lessen

Inhoud

Theaterklas 3 bestaat uittwee groepen: de Guerrilla’s en de Productie    

Als je Theaterklas 1 en 2 hebt gedaan dan kan je je inschrijven voor Theaterklas 3. Of als je tussen de 16 en 19 jaar bent en elders ervaring hebt opgedaan. De lessen en repetities zijn het hele jaar op zaterdagmiddag of in overleg met de groep op andere momenten. Op 28 maart 2020 zijn de evaluaties en bezoeken we Tweetakt Festival in Utrecht als afsluiting van het seizoen.PRODUCTIE
Heb je zin om je tanden ergens in te zetten? En ben je gemotiveerd om iedere zaterdag met je groep te werken aan een productie? In Theaterklas 3 onderzoek je nieuwe terreinen op het gebied van theatermaken en werk je toe naar een voorstelling. Samen met de regisseurs wordt een concept gemaakt en ga je materiaal verzamelen om uiteindelijk tot een voorstelling te komen. Het kan ook zijn dat je gaat werken aan een bestaande theatertekst. De voorstelling van Theaterklas 3 speelt in de Theaterzaal. En samen met de regisseur onderzoek je de mogelijkheid om op andere plekken te spelen, denk aan een festival of een school.

BELANGRIJKE DATA

  • 14 maart: een extra lange lesdag inclusief de afsluitende open les in de Theaterzaal.

  • 21,22 maart: Theaterschool Utrecht Festival. Een speciaal programma met workshops, voorstellingen o.a. van Theaterklas 2 en 3, masterclasses etc. Het festival is op het Domplein met een uitdagend programma voor jong en oud.

  • 28 maart: bezoek Tweetakt Festival in Utrecht als afsluiting van de Theaterklassen.

Theaterschool Utrecht Festival – 21 en 22 maart 2020
Het festival is voor, door en met cursisten van de Theaterschool. Tijdens het festival presenteren de theaterklassen de voorstellingen aan de andere cursisten en ander publiek. Ook zijn er dat weekend allerlei workshops, masterclasses voor jong en oud en andere mooie voostellingen om te bezoeken. We gaan voorstellingen zien, workshops volgen en je kan je intekenen voor een talenten programma met o.a. een auditietraining.  Zet maar vast in je agenda: 21 en 22 maart 2020!

Prijs

Prijs exclusief BTW € 599,00
BTW 0% € 0,00
Totaal € 599,00

Planning

Er zijn momenteel geen data ingepland. Als je nu inschrijft, dan houden wij je op de hoogte.

Inschrijven
Contact


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Theaterschool Utrecht via e-mailadres: info@theaterschoolutrecht.nl.