Startdata

Sociale media

Informatie

Theaterklas 2

Theaterklas 2 (15-17 jr) | Zaterdag | Diverse docenten Jeugd

23 lessen

Inhoud

Theaterklas 2 bestaat uit twee delen. In de eerste helft werken we aan de verdieping van jouw spelmogelijkheden als acteur met theaterdocent Myra van Abeelen. Je krijgt lessen in elementair spel waar je een stap verder gaat dan in Theaterklas 1. In de lessen ga je aan de slag met rolverdieping, scèneopbouw, improviseren, spelen met vaste tekst en meer. Ook krijg je het eerste blok stem/zanglessen van Johanneke Kranendonk.

In de tweede helft van de cursus wordt aan een voorstelling gewerkt met theaterdocent Linda Bosch. Die voorstelling spelen we tijdens het Jeugdtheaterschool Festival op zaterdag 22 maart 2019. Ook krijg je in de blok beweging/danslessen van Jimat Pelupessy.

Na Theaterklas 2 kan je door naar Theaterklas 3 – de Productie of Theaterklas 3 – de Guerrilla’s. Je kunt je ook aanmelden voor de selectie van de Landelijke Oriëntatiecursus Theaterscholen (LOT).


PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer:
De lessen zijn op zaterdag van 9.30 – 13.00 uur. De eerste les is 21 september.
De voorstelling speelt op het Theaterschool Utrecht festival op 21 en 22 maart 2020

Rooster:
9.30 – 11.00 uur spel en 11.30 – 13.00 uur zang of dans.
Je ontvangt voor aanvang van de lessen een rooster met de lestijden en lesdata. Het rooster en de lestijden kunnen in de loop van het seizoen veranderen.

Docenten: Linda Bosch, Jasper Vaillant, Myra van Abeelen, Johanneke Kranendonk, Jimat Pelupessy.

De Theaterklas 2 heeft in totaal 80 lesuren.


BELANGRIJKE DATA

  • 14 maart: een extra lange lesdag inclusief de afsluitende open les in de Theaterzaal.

  • 21,22 maart: Theaterschool Utrecht Festival. Een speciaal programma met workshops, voorstellingen o.a. van Theaterklas 2 en 3, masterclasses etc. Het festival is op het Domplein met een uitdagend programma voor jong en oud.

  • 28 maart: bezoek Tweetakt Festival in Utrecht als afsluiting van de Theaterklassen.

Theaterschool Utrecht Festival – 21 en 22 maart 2020
het festival is voor, door en met cursisten van de theaterschool. Tijdens het festival presenteren de theaterklassen de voorstellingen aan de andere cursisten en ander publiek. Ook zijn er dat weekend allerlei workshops, masterclasses voor jong en oud en andere mooie voostellingen om te bezoeken. We gaan voorstellingen zien, workshops volgen en je kan je intekenen voor een talenten programma met o.a. een auditietraining.  Zet maar vast in je agenda: 21 en 22 maart 2020!

Prijs

Prijs exclusief BTW € 570,00
BTW 0% € 0,00
Totaal € 570,00

Planning

Er zijn momenteel geen data ingepland. Als je nu inschrijft, dan houden wij je op de hoogte.

Inschrijven
Contact


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Theaterschool Utrecht via e-mailadres: info@theaterschoolutrecht.nl.