Startdata

wo 5 feb Ondiep Inschrijven
Sociale media

Informatie

TheaterSpeelPlaats Ondiep

TheaterSpeelPlaats (10-12 jr) Ondiep | Woensdag | Docent: Lina Borsten Jeugd

15 lessen

Inhoud

Theaterschool Utrecht gaat lessen geven bij Theatergroep Aluin in het prachtige theater in Villa Concordia.
Het is een mooie locatie aan de rand van Ondiep / Tweede Daalsebuurt. Een beetje verstopt, misschien de eerste keer een beetje zoeken, maar als je eenmaal binnen bent komt je in een echt theater! Daar geven we wekelijks theaterlessen voor kinderen en op dinsdagavond ook voor volwassenen. De theaterdocent is Lina Borsten.

In de TheaterSpeelPlaats leer je de basisprincipes van acteren en ondertussen werk je samen met de groep aan een eindpresentatie.Als je toneel speelt ontwikkel je je fantasie, creativiteit, zelfvertrouwen enje  speelt altijd samen met anderen. Je laat je inspireren door personages en verhalen, bijvoorbeeld uit de jeugdliteratuur. Net als Theatergroep Aluin werken we in deze TheaterSpeelPlaats met oersterke oude verhalen. Spannende verhalen lezen, spelen, beleven en presenteren; in de Speelplaats is iedere les een nieuw avontuur. In een TheaterSpeelPlaats kan iedereen instromen.

De laatste lessen van de cursus staan in het teken van het maken van een presentatie. De presentatie speel je dan in het theater in Villa Concordia. In die eindpresentatie toon je alles wat je hebt geleerd aan het publiek. De laatste les is op woensdag 3 juni. Je mag je ouders, vrienden,opa’s en oma’s dus uitnodigen!

In de TheaterSpeelPlaats staat spelplezier voorop. Spelenderwijs leer je wat toneelspelen is. Je kunt je blijven ontwikkelen en je gaat steeds een stapje verder. Je stroomt door op leeftijd, totdat je 12 jaar of ouder bent en naar het voortgezet onderwijs gaat. Voor 12 + hebben we veel uitdagende cursussen in het centrum, op het Domplein.

Naast de SpeelPlaats kan je af en toe een uitstapje maken en je verdiepen in een van de LAB’s. Er zijn voor kinderen verschillendeLAB’s die verschillende onderdelen en disciplines onderzoeken: o.a. MusicalLab, FilmLAB, en het TheaterMaakLAB. Die LAB’s kan je volgen op het Domplein.

Prijs

Prijs exclusief BTW € 169,00
BTW 0% € 0,00
Totaal € 169,00

Planning

Datum Van Tot Locatie
wo 5-2-2020 17:00 18:30 Ondiep

Contact


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Theaterschool Utrecht via e-mailadres: info@theaterschoolutrecht.nl.