Startdata

Sociale media

Informatie

Theaterklas 1

Theaterklas 1 (14-15 jr) | Zaterdag | Diverse docenten Jeugd

22 lessen

Inhoud

In Theaterklas 1 leer je de basisprincipes van acteren. Er wordt gewerkt vanuit de disciplines spel, beweging/dans en stem/zang. We ontwikkelen jouw spelvaardigheden en richten ons onder meer op het vergroten van jouw mogelijkheden op het gebied van muzikaliteit, expressiviteit en improvisatie. Binnen de spellessen ga je aan het werk met onder andere elementair spel, personages en rolverdieping, spelen met tekst, improviseren en groepsimprovisaties. Er wordt intensief samengewerkt en naar elkaar gekeken.

Je krijgt les van twee verschillende theaterdocenten. Het eerste blok krijg je stem/zanglessen van Johanneke Kranendonk en in het tweede blok krijg je beweging/danslessen van Jimat Pelupessy. We sluiten het jaar af met een open les op basis van het geleerde materiaal.

Heb je de smaak te pakken?  In de Theaterklassen zit een opbouw – een doorlopende leerlijn. Meld je volgend seizoen aan voor Theaterklas 2!


PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer:
Theaterklas 1 - De lessen zijn op zaterdag van 9.30 – 13.00 uur
De eerste les is 21 september 2019. De laatste les is een Open Les voor ouders op 14 maart 2020.

Rooster:
Je ontvangt voor aanvang van de lessen een rooster met de lestijden en lesdata. Het rooster en de lestijden kunnen in de loop van het seizoen veranderen. Vooral in maart 2019 kunnen de lestijden afwijken.

Docenten: Linda Bosch, Jasper Vaillant, Myra van Abeelen, Johanneke Kranendonk, Jimat Pelupessy.

De Theaterklas1 heeft in totaal 77 lesuren.


BELANGRIJKE DATA

  • 14 maart: een extra lange lesdag inclusief de afsluitende open les in de Theaterzaal.

  • 21,22 maart: Theaterschool Utrecht Festival. Een speciaal programma met workshops, voorstellingen o.a. van Theaterklas 2 en 3, masterclasses etc. Het festival is op het Domplein met een uitdagend programma voor jong en oud.

  • 28 maart: bezoek Tweetakt Festival in Utrecht als afsluiting van de Theaterklassen.


Theaterschool Utrecht Festival – 21 en 22 maart 2020
het festival is voor, door en met cursisten van de theaterschool. Tijdens het festival presenteren de theaterklassen de voorstellingen aan de andere cursisten en ander publiek. Ook zijn er dat weekend allerlei workshops, masterclasses voor jong en oud en andere mooie voostellingen om te bezoeken. We gaan voorstellingen zien, workshops volgen en je kan je intekenen voor een talenten programma met o.a. een auditietraining.  Zet maar vast in je agenda: 21 en 22 maart 2020!

Prijs

Prijs exclusief BTW € 550,00
BTW 0% € 0,00
Totaal € 550,00

Planning

Er zijn momenteel geen data ingepland. Als je nu inschrijft, dan houden wij je op de hoogte.

Inschrijven
Contact


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Theaterschool Utrecht via e-mailadres: info@theaterschoolutrecht.nl.