Startdata

vr 7 feb Domplein 4 Inschrijven
Sociale media

Informatie

Mini Musical LAB (4-6 jr) Vervolg

Mini Musical LAB (4-6 jr) Vervolg | Vrijdag | Docent: Eline Koelmans en Tamara Brusse Jeugd

Inhoud

Dit LAB is bedoeld voor kinderen die al een MiniMusicalLAB hebben gevolgd bij Theaterschool Utrecht of elders al een beetje ervaring hebben opgedaan met toneelspelen, dansen of zingen. Docenten zijn Eline Koelmans en Tamara Brusse. De lessen zijn op het Domplein.

Jonge kinderen zijn van nature creatief, onderzoekend en ondernemend. Het is goed om hen al vroeg inaanraking te laten komen met podiumkunst. Je ontwikkelt vaardigheden zoals samenspelen, muzikaliteit en expressie. Bij Theaterschool Utrecht hebben we een oriëntatie cursus ontwikkeld waar drie podiumkunsten aan bod komen: zang, dans en theater.

Docenten Eline en Tamara laten de kinderen spelenderwijs kennismaken met deze drie podiumkunsten. Dat loopt een beetje door elkaar in de lessen, kinderen zien het vaak ook niet als verschillende disciplines. Een andere rol spelen, samen spannende verhalen verzinnen en scènes maken. Als je toneel speelt kan alles!  Kinderen gaan veel zingen, werken met ritmes en dansen. Op een speelse manier en met leuke opdrachten gaan de kinderen dansen en bewegen vanuit muziek, vanuit een verhaal, een musical en vanuit de eigen fantasie.

Aan het einde van de cursus presenteren ze hun eigenMini Musical! Dat is tijdens de laatste les op vrijdagmiddag 12 juni.


Na Mini MusicalLAB VERVOLG kan je doorstromen naar de TheaterSpeelPlaats om je verder te ontwikkelen.

Prijs

Prijs exclusief BTW € 115,00
BTW 0% € 0,00
Totaal € 115,00

Planning

Datum Van Tot Locatie
vr 7-2-2020 15:15 16:00 Domplein 4

Contact


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Theaterschool Utrecht via e-mailadres: info@theaterschoolutrecht.nl.