Startdata

wo 5 feb Domplein 4 Inschrijven
Sociale media

Informatie

TheaterSpeelPlaats Domplein

TheaterSpeelPlaats (4-5 jr) | Woensdag | Docent: Linda Bosch Jeugd

15 lessen

Inhoud

Theaterschool Utrecht heeft een breed aanbod aan theatercursussen op het Domplein, voor jong en oud. Deze TheaterSpeelPlaats vindt plaats op het Domplein in onze fijne theaterstudio’s.

In de TheaterSpeelPlaats leer je de basisprincipes van acteren en ondertussen werk je samen met de groep aan een eindpresentatie.Als je toneel speelt ontwikkel je je fantasie, creativiteit, zelfvertrouwen en je speelt altijd samen met anderen. Je laat je inspireren door personages en verhalen, bijvoorbeeld uit de jeugdliteratuur. Spannende verhalen lezen, spelen, beleven en presenteren; in de SpeelPlaats is iedere les een nieuw avontuur. In een TheaterSpeelPlaats kan iedereen instromen.

De laatste lessen van de cursus staan in het teken van het maken van een presentatie. In die eindpresentatie toon je alles wat je hebt geleerd aan het publiek. De laatste les is op woensdag 3 juni. Je mag je ouders, vrienden, opa’s en oma’s dus uitnodigen!

In de TheaterSpeelPlaats staat spelplezier voorop. Spelenderwijs leer je wat toneelspelen is. Je kunt je blijven ontwikkelen en je gaat steeds een stapje verder. Je stroomt door op leeftijd, totdat je 12 jaar of ouder bent en naar het voortgezet onderwijs gaat. Voor 12 + hebben we veeluitdagende cursussen op het Domplein.

Naast de SpeelPlaats kan je af en toe een uitstapje maken en je verdiepen in een van de LAB’s. Er zijn voor kinderen verschillendeLAB’s die verschillende onderdelen en disciplines onderzoeken: o.a. MusicalLab,FilmLAB, en het TheaterMaakLAB. Die LAB’s kan je volgen op het Domplein.

Theaterproeverij: wil je eerst een proefles doen? Dat kan op woensdag 29 januari, meld je wel even aan.

Prijs

Prijs exclusief BTW € 95,00
BTW 0% € 0,00
Totaal € 95,00

Planning

Datum Van Tot Locatie
wo 5-2-2020 14:45 15:30 Domplein 4

Contact


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Theaterschool Utrecht via e-mailadres: info@theaterschoolutrecht.nl.