Startdata

Sociale media

Informatie

Viewpoints Bewegingstheatertechniek

Trainen met viewpoints | Dinsdag | Docent: Judith Bruynzeels Volwassenen

12 lessen

Inhoud

De kracht van beweging en de groep.  Hoe kun je via bewegingstheater op de vloer en daarbuiten je eigen kwaliteit vinden?

Inde training Viewpoints ontwikkelen en benoemen we begrippen binnen tijd en ruimte.  Hier heb je als speler altijd mee te maken

Deze training maakt je sensitief voor wat er gebeurt op de vloer, het helpt je in spontaniteit als speler, in samenspel, openheid, ruimtelijk bewustzijn en geeft je spelplezier... Viewpoints is een fysieke improvisatie training waarin je jouw spelerskwaliteiten onderzoekt en verrijkt. Ook voor mensen met theatermaak-ambities biedt de training veel tools. In deze intensieve 12 lessen werken we soms  via improvisaties en soms vanuit tekst naar scenes toe en combineren zo de speltraining met het vormgeven op de vloer.

LET OP : Het is een introductiecursus, maar enige ervaring metfysiek  spel, dans of mime is gewenst. De training start  met een gedegen warming-up, gevolgd door diverse opdrachten die leiden naar krachtige scènes vol lef. Neem zeker een handdoek voor het zweten mee!

Theaterproeverij: Als je nog niet zo goed weet of je wilt starten in voorjaar 2020 ben je welkom op onze Proeverij op woensdag 15 januari 2020. Hier kan je van alle basiscursussen proeven, kies twee proeflessen. Meld je wel even aan.


Prijs

Prijs exclusief BTW € 239,00
BTW 21% € 50,19
Totaal € 289,19

Planning

Er zijn momenteel geen data ingepland. Als je nu inschrijft, dan houden wij je op de hoogte.

Inschrijven
Contact


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Theaterschool Utrecht via e-mailadres: info@theaterschoolutrecht.nl.